HAAA !
Tulin katsastamaan blogiani pitkästä aikaan ja johan tuli lämmin olo, kun selatessani löysin jotain odottamatonta !

ENSIMMÄINEN KOMMENTTI !

Motivoi heti kirjoittamaan. Pitkään olen miettinyt ja odottanut, että millon saan ensimmäisen kommentin lukea, ja nyt kun vähiten sitä odotin, se tapahtui :)

Kiitos kiitos kiitos kiitos !

Noh, mitäköhän tässä kertoilisi sitten. Olen saanut jonkun pöpön. Kävin lääkärissä maanantaina, ottivat kaikenlaisia testejä ja muita, mutta kaikki oli negatiivisia. ;o Eli en saanut tietää edes, että mikäs tässä on iskenyt. Kuumetta on koko ajan 37-38 astetta, kurkku uskomattoman kipeä (angiinaksi itse epäilin , mutta testit näyttivät negatiivistä niin...) ja muutenkin todella heikko olo. Nyt parannellut sitten sitä tässä.
Todella paska homma, koulua jäänyt jo kahdenviikon ajan käymättä aivan liikaa, yhteensä kahtena päivänä olen siellä käynyt. Tauti uusi nimittäin nyt siis, alkoi jo viimeviikon maanantaina. Torstain ja perjantain sai sitten puoliksi terveenä olla, koulussa myös. Lauantaina iski jälleen 38 kuume ja taisi siinä parit kirosanat lennellä sinne tänne.

Viime yöt ovat menneet minulta kyllä ihan ohi. 1) En saa unta 2) Pyörin sängyssä 30-60min 3) EN SAA UNTA!!! 4) Kun vihdoin saan sitten unta, nään painajaista 5) Nukun hyvin levottomasti 6) Herään painajaiseen 7) Levoton uni jatkuu
---> herään 12 aikaan.

Kohta vois pikkuhiljaan käydä kyllä nukkumaan, sais tän taudin pois ja PÄÄSISI kouluun. On niin tylsää istua kaikki päivät himassa koneen eessä tai katsomassa televisiota. Tosin nyt olen katsellut tota Housen kakkos kautta, tänään sain katottua vikan jakson, oli muute jännä !
Mitäköhä sitä sitte huomenna tekis..

Elastinen - Silmät auki